Раковина з тумбочкою добре впишеться в стилістику мінімалізм або лофт. Правильно підібрані розміри сантехніки допоможуть заощадити простір у ванній кімнаті.
  • 0
  • Кошик порожній

Який стиль краще підібрати для невеликої ванної кімнати

Який стиль краще підібрати для невеликої ванної кімнати

Який стиль краще підібрати для невеликої ванної кімнати

08.11.2016749

Сподіваємося, ви налаштовані на плідну роботу, щоб зробити свою вбиральню більш стильною. Вам доведеться добре попрацювати над дизайном ванної кімнати, щоб приміщення візуально здавалося більше. Така практика зустрічається досить часто, тому можна знайти безліч ідей на дизайнерських сайтах. Ми пропонуємо розглянути два напрямки, які відмінно допоможуть вам приховати недоліки, наявні в убиральні. Мінімалізм, а також лофт підійдуть просто оптимально, тому на їх особливостях ми і зупинимося. Максимально проста раковина, невигадлива ванна або душова, правильно підібрана колірна палітра - цього буде достатньо для вдалого оформлення.

Мінімалізм як оптимальний варіант
Однозначно, почати варто з розгляду саме цієї стилістики. Мінімалізм просто ідеально підійде для невеликого приміщення, адже виключає численні аксесуари та використання габаритної сантехніки. Просте, але одночасно сучасне оформлення дозволить вирішити практично всі проблеми. Основним кольором, який найбільше вітається, є білий. Темні відтінки, навпаки, будуть візуально звужувати приміщення, тому не варто їх використовувати. Звичайно, не зашкодять невеликі вкраплення чорного або сірого, наприклад, на вбудованих меблях для ванної кімнати. Тоді вже скажемо про меблювання - добре підійдуть глянцеві шафки, хоча з матеріалів можна використовувати не тільки пластик. Намагайтеся не ставити багато аксесуарів або засобів гігієни на тумбочки, краще приберіть їх всередину, тоді ванна буде здаватися просторіше.

Максимально проста повинна бути раковина. Постарайтеся підібрати максимально широку модель, тоді вам буде зручно умиватися, і проводити там інші процедури. Тут є можливість визначитися з якістю моделлі, що дозволить відчувати себе комфортно. Краще використовувати варіант з тумбочкою, адже тюльпан не дасть можливості заощадити простір. Під тюльпаном маємо на увазі модель умивальника на довгій ніжці, яку також називають п'єдесталом. Така тумбочка добре буде виглядати в комплекті з містким дзеркальним шафою, прийміть це до уваги.

Підійде чи лофт?

Більш стильним буде приміщення, оформлене в даному напрямку. Характерні матеріали - сталь, а також дерево. Стильно буде виглядати цегляна кладка, наприклад, над унітазом. Сюди відмінно впишеться душова кабіна маленька, якщо ви віддаєте перевагу їй невеликій ванні. Краще підібрати під кабінку відповідну сталеву раковину. Добре впишеться підвісне меблювання, доповненням до неї може бути підвісний унітаз.

Інші новини розділу

  • Установка стовпів для дерев'яного паркану 16.09.2018922 Установка стовпів для дерев'яного паркану
    У продажу є стовпи для монтажу огорож повністю готові до застосування. Як правило, вони вже покриті спеціальними антигрибковими і ізолюючими складами.
  • Як утеплити підлогу 16.09.2018920 Як утеплити підлогу
    Найпопулярнішим способом утеплення холодногополу завжди було покриття його спеціальним лінолеумом, у якого є підкладка, що сприяє тепло- і звукоізоляції.
  • Вентиляція в приміщенні - кілька правил 16.09.2018941 Вентиляція в приміщенні - кілька правил
    Найпростіший варіант вентиляції будівель - природний. Коли повітрообмін відбувається через різницю температури і щільності всередині і на вулиці.
  • Newwall - ваш надійний дилер 11.01.2018774 Newwall - ваш надійний дилер
    Дана торгова марка займається реалізацією інструменту, пристосувань і устаткування різних виробників. Ми працюємо зі складами наступних відомих у всьому світі фірм
  • Пластикова стеля 20.04.20171112 Пластикова стеля
    Перевагою пластикової стелі щодо гіпсокартонного є її стійкість до вологи.
  • Ящик слюсарних інструментів - наповнення 20.04.2017815 Ящик слюсарних інструментів - наповнення
    Слюсарний набір інструментів для домашньої експлуатації часто містить не тільки популярні і відомі предмети, такі як молоток, викрутка, ключ, а й містить зубило, кернер, кусачки і інші інструменти.
  • Підбираємо раковину для монтажу на меблевий виріб 03.01.2017705 Підбираємо раковину для монтажу на меблевий виріб
    Для невеликих вбиралень раковина з тумбою просто незамінна. Дана споруда відрізняється підвищеною функціональністю і привабливим зовнішнім виглядом.
  • Як вибрати добротний унітаз компакт 08.11.2016847 Як вибрати добротний унітаз компакт
    Хоч за своїми розмірами унітази і не мають кардинальних відмінностей (стандарт: 770-820мм в ширину і 1170-1259 мм в довжину), щоб вибрати цей сантехнічний елемент, його форму і розміром потрібно враховувати.
  • Бензопили для роботи в саду і їх вибір 27.10.2016760 Бензопили для роботи в саду і їх вибір
    При великому саду для обрізання фруктових та інших дерев, а також для різних дрібних побутових потреб пов'язаних, наприклад, з обрізанням перила, підрівнювання стовпчика або дощок для майбутнього паркану дуже до речі доводиться бензопила.
  • Сучасний вибір якісного матеріалу для покрівлі 12.08.2016479 Сучасний вибір якісного матеріалу для покрівлі
    Якісний матеріал для даху - запорука безпеки, довговічності і привабливого зовнішнього вигляду всієї будівлі. Залежно від цілей, які для Вас найбільш важливі, можна розглянути кілька основних видів перекриття.
наверх