У продажу є стовпи для монтажу огорож повністю готові до застосування. Як правило, вони вже покриті спеціальними антигрибковими і ізолюючими складами.
  • 0
  • Кошик порожній

Установка стовпів для дерев'яного паркану

Установка стовпів для дерев'яного паркану

Установка стовпів для дерев'яного паркану

16.09.2018922

Висота стовпа зазвичай стандартна, тому перед застосуванням її необхідно підігнати відповідно до необхідних розмірів. При вимірюванні розміру забірного стовпа необхідно врахувати глибину, на яку стовп буде занурений в землю, як правило, вона не повинна бути менше метра.

Отримані загальні дані буду рівні необхідній висоті стовпа. Зайве необхідно відпиляти. На наступному етапі розмічають лінію паркану, вздовж якої натягують шпагат. Строго по лінії роблять розмітку секцій. Далі готують ями для стовпів. Проміжки між ямами повинні бути однаковими. Стовп встановлюють в яму, попередньо помістивши туди цеглe (він буде основою і опорою стовпа). Головне - правильно виміряти ідеально вертикальне положення, для цього стовп підпирають з усіх боків дерев'яними брусами і перевіряють рівнем.

Яму навколо стовпа засипають щебенем, трамбують, залишаючи глибину приблизно 15 см до поверхні землі для бетону. Бетон викладати за допомогою кельми в формі невисокого конуса, центр якого - стовп. Таке рішення послужить стоком для дощової води і запобіжить її потрапляння всередину до основи стовпа.

Інші новини розділу

  • Вентиляція в приміщенні - кілька правил 16.09.2018941 Вентиляція в приміщенні - кілька правил
    Найпростіший варіант вентиляції будівель - природний. Коли повітрообмін відбувається через різницю температури і щільності всередині і на вулиці.
  • Як утеплити підлогу 16.09.2018920 Як утеплити підлогу
    Найпопулярнішим способом утеплення холодногополу завжди було покриття його спеціальним лінолеумом, у якого є підкладка, що сприяє тепло- і звукоізоляції.
  • Newwall - ваш надійний дилер 11.01.2018774 Newwall - ваш надійний дилер
    Дана торгова марка займається реалізацією інструменту, пристосувань і устаткування різних виробників. Ми працюємо зі складами наступних відомих у всьому світі фірм
  • Пластикова стеля 20.04.20171112 Пластикова стеля
    Перевагою пластикової стелі щодо гіпсокартонного є її стійкість до вологи.
  • Ящик слюсарних інструментів - наповнення 20.04.2017815 Ящик слюсарних інструментів - наповнення
    Слюсарний набір інструментів для домашньої експлуатації часто містить не тільки популярні і відомі предмети, такі як молоток, викрутка, ключ, а й містить зубило, кернер, кусачки і інші інструменти.
  • Підбираємо раковину для монтажу на меблевий виріб 03.01.2017705 Підбираємо раковину для монтажу на меблевий виріб
    Для невеликих вбиралень раковина з тумбою просто незамінна. Дана споруда відрізняється підвищеною функціональністю і привабливим зовнішнім виглядом.
  • Який стиль краще підібрати для невеликої ванної кімнати 08.11.2016748 Який стиль краще підібрати для невеликої ванної кімнати
    Раковина з тумбочкою добре впишеться в стилістику мінімалізм або лофт. Правильно підібрані розміри сантехніки допоможуть заощадити простір у ванній кімнаті.
  • Як вибрати добротний унітаз компакт 08.11.2016847 Як вибрати добротний унітаз компакт
    Хоч за своїми розмірами унітази і не мають кардинальних відмінностей (стандарт: 770-820мм в ширину і 1170-1259 мм в довжину), щоб вибрати цей сантехнічний елемент, його форму і розміром потрібно враховувати.
  • Бензопили для роботи в саду і їх вибір 27.10.2016760 Бензопили для роботи в саду і їх вибір
    При великому саду для обрізання фруктових та інших дерев, а також для різних дрібних побутових потреб пов'язаних, наприклад, з обрізанням перила, підрівнювання стовпчика або дощок для майбутнього паркану дуже до речі доводиться бензопила.
  • Сучасний вибір якісного матеріалу для покрівлі 12.08.2016479 Сучасний вибір якісного матеріалу для покрівлі
    Якісний матеріал для даху - запорука безпеки, довговічності і привабливого зовнішнього вигляду всієї будівлі. Залежно від цілей, які для Вас найбільш важливі, можна розглянути кілька основних видів перекриття.
наверх