Україна м. Київ

інформація про продавців
в категоріях і товарах

  • 0
  • Кошик порожній

Новини сайту

Сторінка 3 з 129

Відеоспостереження сьогодніВідеоспостереження сьогодні
На сьогоднішній день безпека одне з основних напрямків роботи всіх охоронних комплексів і підприємств. Більш того, щоб убезпечити себе необхідні системи спостереження встановлюються в приватних будинках, квартирах та інших житлових приміщеннях.
21.07.2016290
читати новину
Якщо хочеться житло в стилі хай-текЯкщо хочеться житло в стилі хай-тек
У кожного часу є свій знаковий стиль. Візитною карткою XXI століття є хай-тек (в дослівному перекладі "високі технології"). Це симбіоз лаконічності, практичності і новітніх знахідок людства. Ми розповімо про головні риси цього стилю і про те, як їх втілити в життя на квадратних метрах звичайної житлової квартири.
09.07.2016341
читати новину
МБОР - базальтовий вогнезахисний матеріалМБОР - базальтовий вогнезахисний матеріал
Цей матеріал створений з використанням базальту, за рахунок чого має широкі можливості. За допомогою цього матеріалу можна підвищити пожежну безпеку промислових об'єктів, цей матеріал використовується в приватному будівництві і ремонті в якості ізоляції.
07.07.2016359
читати новину
Ворота для гаража на ділянку або дачуВорота для гаража на ділянку або дачу
Кожен власник сучасного заміського котеджу рано чи пізно стикається з необхідністю вибору якісних воріт для своєї ділянки або гаража.
06.07.2016314
читати новину
Особливості монтажу гвинтових сходівОсобливості монтажу гвинтових сходів
Гвинтові сходи - це найбільш популярний вид конструкцій для сполучення між поверхами. Основна перевага гвинтових сходів - це економія вільного місця. Тому даний тип сходів використовується в приватних будинках, квартирах, дачах. Але установка сходів має ряд особливостей.
01.07.2016369
читати новину
Як працює тепла плиткова підлогаЯк працює тепла плиткова підлога
Система підігріву підлоги все частіше зустрічається в будинках наших співвітчизників. Розглянемо за яким принципом працює тепла плиткова підлога на основі нагрівального мату.
07.06.2016391
читати новину
наверх