Ще багато років тому люди помітили, що використання зображення зоряного неба значно покращує настрій і позитивно позначається на загальному стані людей, які часто знаходяться в такій кімнаті.
  • 0
  • Кошик порожній

Натяжні та підвісні стелі зоряне небо плюси і мінуси

Натяжні та підвісні стелі зоряне небо плюси і мінуси

Натяжні та підвісні стелі зоряне небо плюси і мінуси

25.05.2016294

Натяжні та підвісні стелі зоряне небо: плюси і мінуси

На сьогоднішній день створення справжнього небосхилу нічного типу користується великою популярністю. Для цього використовуються як натяжні полотна, так і підвісні конструкції.

В цілому, є кілька видів такого зображення. У випадку з натяжними покриттями це може бути поверхня що світиться з окремими точками, що нагадують зірки, просто фотодрук з подібними мотивами. У випадку ж з підвісним зоряним небом потолки зоряне небо теж створюються або дійсно варіанти які світяться, або ж застосовується технологія обклеювання фотошпалерами.

Переваги

Зображення зірок, за твердженнями медиків і психологів, позитивно впливають на людину. Особливо добре такі варіанти покриттів показують себе в кімнатах, призначених для тривалого або періодичного відпочинку.

Зірки підходять до багатьох старовинних і сучасних дизайнерських стилів. Вони прекрасно покажуть себе і в античному, і в єгипетському оформленні, доповнять класику і вдало стануть поєднуватися з тим же мінімалізмом або поп-артом.

Щоб зробити подібні покриття не обов'язково застосовувати дуже складні і громіздкі конструкції. Насправді найпростіше використовувати спеціальні проектори, які працюють на основі оптоволоконних ниток. У випадку з натяжними стелями є можливість робити полотно з проколом або без нього. Для підвісних конструкцій використовується тільки варіант з різання отворів.

Зірки знаходять своє застосування в багатьох типах приміщень. У квартирі це і спальні, і вітальні, і навіть ванні кімнати. Не менш стильно можуть поєднуватися вони з оформленням басейнів, ресторанів, кафе, нічних клубів і т.д.

Недоліки

Як би там не було, але щоб створити подібну конструкцію, потрібно великий простір. І навіть мова йде не про ширину кімнати, а про її висоту. Справа в тому, що такі споруди зменшують приміщення. Якщо у великих залах цього і не видно, то у випадку з типовими квартирами даний момент є першорядним.

Не скрізь подібні покриття будуть доречними. Їх варто використовувати тільки при добре підібраному поєднанні з навколишнім інтер'єром. У всіх інших випадках зірки стануть виглядати недоречно.

Інші новини розділу

  • Установка стовпів для дерев'яного паркану 16.09.2018921 Установка стовпів для дерев'яного паркану
    У продажу є стовпи для монтажу огорож повністю готові до застосування. Як правило, вони вже покриті спеціальними антигрибковими і ізолюючими складами.
  • Як утеплити підлогу 16.09.2018919 Як утеплити підлогу
    Найпопулярнішим способом утеплення холодногополу завжди було покриття його спеціальним лінолеумом, у якого є підкладка, що сприяє тепло- і звукоізоляції.
  • Вентиляція в приміщенні - кілька правил 16.09.2018941 Вентиляція в приміщенні - кілька правил
    Найпростіший варіант вентиляції будівель - природний. Коли повітрообмін відбувається через різницю температури і щільності всередині і на вулиці.
  • Newwall - ваш надійний дилер 11.01.2018774 Newwall - ваш надійний дилер
    Дана торгова марка займається реалізацією інструменту, пристосувань і устаткування різних виробників. Ми працюємо зі складами наступних відомих у всьому світі фірм
  • Пластикова стеля 20.04.20171112 Пластикова стеля
    Перевагою пластикової стелі щодо гіпсокартонного є її стійкість до вологи.
  • Ящик слюсарних інструментів - наповнення 20.04.2017815 Ящик слюсарних інструментів - наповнення
    Слюсарний набір інструментів для домашньої експлуатації часто містить не тільки популярні і відомі предмети, такі як молоток, викрутка, ключ, а й містить зубило, кернер, кусачки і інші інструменти.
  • Підбираємо раковину для монтажу на меблевий виріб 03.01.2017705 Підбираємо раковину для монтажу на меблевий виріб
    Для невеликих вбиралень раковина з тумбою просто незамінна. Дана споруда відрізняється підвищеною функціональністю і привабливим зовнішнім виглядом.
  • Який стиль краще підібрати для невеликої ванної кімнати 08.11.2016748 Який стиль краще підібрати для невеликої ванної кімнати
    Раковина з тумбочкою добре впишеться в стилістику мінімалізм або лофт. Правильно підібрані розміри сантехніки допоможуть заощадити простір у ванній кімнаті.
  • Як вибрати добротний унітаз компакт 08.11.2016847 Як вибрати добротний унітаз компакт
    Хоч за своїми розмірами унітази і не мають кардинальних відмінностей (стандарт: 770-820мм в ширину і 1170-1259 мм в довжину), щоб вибрати цей сантехнічний елемент, його форму і розміром потрібно враховувати.
  • Бензопили для роботи в саду і їх вибір 27.10.2016760 Бензопили для роботи в саду і їх вибір
    При великому саду для обрізання фруктових та інших дерев, а також для різних дрібних побутових потреб пов'язаних, наприклад, з обрізанням перила, підрівнювання стовпчика або дощок для майбутнього паркану дуже до речі доводиться бензопила.
наверх